Caroline in 't Groen
Mijn leven lang ben ik al geïnteresseerd in planten. Om die interesse te combineren met mijn creatieve inslag ben ik begonnen aan de opleiding tot hovenier. Uiteindelijk wil ik tuinen ontwerpen waar mensen graag in vertoeven, die makkelijk te onderhouden zijn en die dier- en milieuvriendelijk zijn.
 
Ik heb mijn eigen tuin in 2011 ontworpen en daarvoor een beplantingsplan gemaakt. Belangrijk in het ontwerp van mijn tuin is aandacht voor een goede verhouding tussen verharding en groen, hergebruik van materialen, beplanting met opeenvolgende bloei die aantrekkelijk is voor insecten en vogels en een fijne speel- en leefplek voor onszelf en onze kinderen.

Samen met collega Eveline Blanjaar heb ik in de afgelopen drie jaar heel wat werk verzet en ervaring opgedaan. We hebben keerwanden gemaakt, kleine bestratings klussen gedaan, gesnoeid, geplant, beplantingsplannen gemaakt en vooral ook veel tuinen groener gemaakt! 

Mijn meest recente project is het ontwerp en het beplanten van het nieuwe fietsplein aan de voorzijde van de Vrijheidskerk in Alkmaar.